Kawasaki na Hrvatskim danima male brodogradnje

Hrvatski dani male brodogradnje i sajam turističkih atrakcija 2019. u Marini Kaštela

Kawasaki Split se premjerno predstavio na Hrvatskim danima male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija. Prepoznali smo povezanost nautičkog svijeta i brzinskog motociklizma te smo baš ovaj događaj odabrali kao mjesto prezentacije Olympic Moto Šola asortimana.

fb

“Hrvatski dani male brodogradnje te Sajam turističkih atrakcija, brojnošću izlagača, sudionika i gostiju, prerasli su prostor u okružju hotela Le Meridien Lav u Podstrani te se nakon deset godina sele u Kaštela, na istočni prostor Marine Kaštela u Kaštel Gomilici” kako piše portal Dalmacija Danas.

Olympic Moto Šola team se potrudio da uživo prezentira atraktivne modele Kawasaki motora poput Z 900 u modernoj pa tako i Z900 RS u “old school” varijanti. Moramo spomenuti kako je “klasični” ljubimac plijenio mnogobrojne poglede nešto iskusnijih posjetitelja. Zbog svog iznimnog dizajna i nedvojbene kvalitete izrade, često se otvarala neiscrpna tema splitskih moto đireva 90-tih godina. Kao apsolutni pobjednik pokazao se Verysis 650 koji je postao glavni rekvizit na fotografijama naših posjetitelja. U ponudi su se mogli naći ostali modeli Kawasaki motora te se isprobati novi SYM skuteri kao i IXS, Shoei i Schubert motootprema naših partnera.

@kawasakisplit
@kawasakisplit

Kawasaki Split Olympic Moto Šola upotpunio bogati program ovogodišnje manifestacije.

“11. izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija oborili su rekord u posjećenosti. Lijepo vrijeme u petak i subotu privuklo je tisuće ljudi u Kaštela, a posjetitelji su mogli uživati u ponudi i atrakcijama sajma koji je promjenom lokacije dobio sasvim drugu dimenziju.

U protekla dva dana Sajam je posjetilo preko 13.000 ljudi, a tko nije bio, stigne otići danas, posljednjeg dana Sajma koji se zatvara u 17 sati. A kako je to izgledalo prva dva dana, pogledajte u galeriji.” Izvor SD

fb

Kawasaki Split Olympic Moto Šola na sajmu male brodogradnje u marini Kaštela

Više o sjmu, izlagačima i o tome kako je sve prošlo možete pročitati u Slobodnoj Dalmaciji

Pročitajte više na Dalmacija Danas: www.dalmacijadanas.hr/kastela-na-danima-male-brodogradnje-i-sajma-turisticke-atrakcije-ocekuje-se-vise-od-100-izlagaca-i-noviteta © dalmacijadanas.hr