Tko je | Ivan Šola |

MOTROSPORT:

Ivan Šola je karizmatik, višestruki prvak i osvajač kupova u brzinskom motociklizmu. Svoju GP karijeru započinje već u mladosti. Iznimnim talentom, hrabrošću i vozačkim vještinama vrlo brzo osvaja publiku i profilira se u sami vrh tadašnje motociklističke scene. Publika pamti njegove odvažne nastupe pa tako i legendarno osvajanje prvenstva s otvorenim prijelomom ključne kosti. Jednostavno rečeno Ivan Šola je ikona međunarodne moto scene.

BOBSPORT:

Kao pilot i trener prvog Hrvatskog Olimpijskog boba četverosjeda sudjelovao je na šest Olimpijskih igara pri čemu je tri puta bio počasni stijegonoša na završnim ceremonijama. 2010. u Vancouveru plasirao se u same finale Olimpijade. Kao pilot prve Hrvatske bob reprezentacije osvaja i srebrnu medalju u Američkom kupu sa legendarnom splitskom posadom.

FORMULA, AUTOSPORT i POWERBOAT:

Uspješan je osvajač bodova Formule Lotus u euro kupu, osnovao je privatnu školu formule Šola and Seitz gdje je obučavao mlade vozače. Nastupom u klasama N2000 auto utrka potvrđuje pobjedom (Učka, Grobnik). Postaje test pilot za power boat glisera Formula 2000.

JEDRENJE:

Kao ljubitelj brzine okušao se i u ekstremnom jedrenju gdje je bio flokista CRO1 Tornado katamaran sailing tima u svjetskom kupu.